Samen kunst maken

Tekencursus

Tekencursus

Intake

Om je zo goed mogelijk te kunnen coachen, plan ik graag een telefonisch intake-gesprek met je in. Dan bespreken we of en wat we eventueel voor elkaar kunnen betekenen en wat je wilt bereiken op het gebied van tekenen. Natuurlijk sturen we onderweg bij als dat wenselijk is!

Materialen

Potlood, houtskool, inktpen, pastelkrijt & ecoline.

Tekentechnieken

Contrast, schaduw- en lichttonen, arceren, compositie & perspectief.

Tekencursus

Samen kunst maken

Optie 1

Beginners

Er gaat niets boven een goede basis! Dat is dan ook het eerste waar we aan gaan werken. Dat doen we aan de hand van (individuele of gezamenlijke) opdrachten die steeds meer specifiek en complexer worden.

Op deze manier ontdekken we samen welke manier van tekenen het best bij je past. Aan het einde van de cursus beheers je een aantal technieken en weet je welke tekenstijl je verder wilt ontwikkelen.

Optie 2

Gevorderden

Je basis staat, tijd voor verdieping of verbreding. Als ‘ervaren’ tekenaar kun je kiezen om deel te nemen aan opdracht of om met je eigen idee en techniek aan de slag te gaan. Ik help je graag bij het maken van deze keuze.
 
Sterker nog… als je er voor open staat, zal ik je vooral prikkelen om nieuwe paden te bewandelen. Uiteraard laat ik je niet los tijdens de tekenlessen, ik begeleid je daar intensief bij!

Galerij