Samen kunst maken

Bedrijfsuitje

Prijs

Ik maak graag een voorstel op basis van jullie wensen. Die staan centraal. ik heb voor elk budget een creatieve invulling. Al vanaf € 29,50 per persoon organiseer ik een schilderworkshop van 2,5 uur. Dit bedrag is inclusief materialen (exclusief eventuele reiskosten). Liever een andere invulling? Er is natuurlijk veel meer mogelijk!

Locatie

In het atelier van Artzinnig (Vianendreef 93C te Prinsenbeek, bij Breda) of op een locatie naar keuze.

Voor wie?

Elke organisatie wat op zoek is naar een uniek en origineel uitje met als kers op de taart mooie kunstwerken voor op kantoor of de werkplek. Deze manier van teambuilding is uitstekend geschikt voor bedrijven, instellingen en scholen.

Bedrijfsuitje Creatieve workshop

Samen kunst maken

Hoe leuk is het om samen met je collega’s even iets heel anders te doen, even helemaal los te gaan met verf op een doek?! Saaie wanden op kantoor? Deze te gaan opleuken met unieke kunstwerken geheel in de kleuren van de huisstijl of in een thema van een project wat actueel is op je werkplek. Wist jij dat je het in je had? En je collega? Naast het lekker even anders bezig zijn is het ook erg gezellig. Even weg van de werkplek!
 
Samen bedenken we het doel en het thema van de sessie. Aan de hand daarvan werk ik een voorstel op maat uit. Het doel is het uitgangspunt, de creatieve invulling is het middel. Samen gaan we lekker aan de slag door te doen! Samen kunst maken!

Hoe zien we elkaar?

We starten met een les portret tekenen, daarna gaan jullie elkaar natekenen. De portretten of karikaturen die ontstaan worden daarna uitgewerkt met penseel en acrylverf op een schilderdoek volgens een vooraf bepaald thema en kleurenschema. Bijvoorbeeld portretten in Picasso stijl of á la Pop-Art zoals je de ander ziet. 

Resultaat: een mooie serie portretten van het team voor op kantoor.

Samenwerken

Het team wordt in groepen verdeeld. Per groep wordt er een kunstwerk gemaakt bijvoorbeeld volgens een vooraf bepaald thema. Eerst wordt er in overleg een ontwerp geschetst op papier, een kleurenplan bedacht, taken verdeeld. Aansluitend wordt het ontwerp in acrylverf op een schilderdoek uitgewerkt. 
De groepen overleggen met elkaar; in elk kunstwerk komt iets terug qua kleuren of vormen.

Kunstige collage

Een samengesteld kunstwerk maken volgens een vooraf afgesproken thema; een ieder maakt een eigen kunstwerk op MDF, al deze kunstwerken samen worden verlijmd op een houten plaat en voorzien van omlijsting. 


Resultaat: een collage van allerlei kunstuitingen van het team

Galerij