Samen kunst maken

Schildercursus

Schildercursus

Intake

Om je zo goed mogelijk te kunnen coachen, plan ik graag een telefonisch intake-gesprek met je in. Dan bespreken we of en wat we eventueel voor elkaar kunnen betekenen en wat je wilt bereiken op het gebied van schilderen. Natuurlijk sturen we onderweg bij als dat wenselijk is!

Materialen

Acrylverf, olieverf, aquarel, ecoline, pastelkrijt, oliepastel, houtskool.​

Tekentechnieken

Penseelstreken, nat in nat, tonen toepassen, kleuren mengen, compositie, waarnemen, creëren​

Schildercursus

Samen kunst maken

Ben je op zoek naar een origineel uitje of naar een invulling om samen met vrienden of vriendinnen iets gezelligs te doen? Dan is deze schilderworkshop echt iets voor jou! En het leuke is… de workshop is zo ingericht dat iedereen – of je nu wel of geen ervaring hebt met verf, kwasten en een wit doek – met iets moois en persoonlijks naar huis gaat. Daarnaast, als je op zoek bent naar een complete dag uit, overweeg dan eens onze bedrijfsuitjes voor een onvergetelijke ervaring met je collega’s. 

Optie 1

Beginners

Er gaat niets boven een goede basis! Dat is dan ook het eerste waar we aan gaan werken. Dat doen we aan de hand van (individuele of gezamenlijke) opdrachten die steeds meer specifiek en complexer worden.

Op deze manier ontdekken we samen welke manier van tekenen en schilderen het best bij je past. Aan het einde van de cursus beheers je een aantal technieken en weet je welke stijl je verder wilt ontwikkelen.

Optie 2

Gevorderden

Je basis staat, tijd voor verdieping of verbreding. Als ‘ervaren’’ kunstenaar kun je kiezen om deel te nemen aan opdracht of om met je eigen idee en techniek aan de slag te gaan. Ik help je graag bij het maken van deze keuze.
 
Sterker nog… als je er voor open staat, zal ik je vooral prikkelen om nieuwe paden te bewandelen. Uiteraard laat ik je niet los tijdens de lessen, ik begeleid je daar intensief bij!

Galerij