Samen kunst maken

Schilderworkshop

Schilderworkshop
Schilderworkshop

Samen kunst maken

Ben je op zoek naar een origineel uitje of naar een invulling om samen met vrienden of vriendinnen iets gezelligs te doen? Dan is deze schilderworkshop echt iets voor jou! En het leuke is… de workshop is zo ingericht dat iedereen – of je nu wel of geen ervaring hebt met verf, kwasten en een wit doek – met iets moois en persoonlijks naar huis gaat. Daarnaast, als je op zoek bent naar een complete dag uit, overweeg dan eens onze bedrijfsuitjes voor een onvergetelijke ervaring met je collega’s. 

Workshop

In deze 2,5 uur durende schilderworkshop maak je kennis met het schilderen. Het thema en het doel van de workshop bepaal je zelf. Uiteraard denk ik graag met je mee en inspireer ik je daarbij. Je werkt samen aan een schilderij of meerdere doeken of je kiest ervoor om iedereen een eigen werk te laten maken.

Je zult versteld staan van je eigen creativiteit of die van de groep. Voor een gezellige sfeer zorg ik… kopje koffie/thee, iets lekkers en een muziekje op de achtergrond. Speciale wensen? Maak ze vooral kenbaar en ik ga ermee aan de slag. Alle facetten komen voorbij; van verschillende schildertechnieken tot kleuren mengen en het maken van een compositie.

Privéworkshops

Liever een privéworkshops? Waarbij je de kans krijgt om samen met je partner, gezin of vrienden een uniek kunstwerk te creëren. Onder mijn begeleiding als ervaren coach, zullen we samen een artistiek avontuur beleven.

Beleef een onvergetelijke tijd

Deze privéworkshops zijn perfect voor iedereen, of je nu een ervaren schilder bent of voor het eerst een penseel oppakt. Het gaat niet alleen om het eindresultaat, maar ook om het plezier van het creatieve proces. Beleef samen een onvergetelijke tijd en ga naar huis met een kunstwerk dat je met trots zult koesteren.

Neem contact met ons op voor een prijsopgave, om een datum te plannen en je eigen artistieke reis te beginnen bij Artzinnig!

Creatief Ontwerpen

We beginnen met het maken van een ontwerp en schetsen. Samen verkennen we ideeën en vormen om een basis te leggen voor jullie kunstwerk.

Kleurenpracht

Een kleurenplan wordt opgesteld, waarbij we de mooiste kleuren gaan mengen. Ontdek de kracht van kleurencombinaties en hoe ze elkaar kunnen versterken op het doek.

Doekvoorbereiding

Jullie ontwerp wordt met zorg op het doek gezet. Leer de technieken van het overbrengen van ideeën naar het canvas en krijg inzicht in compositie.

Schildertechnieken

Onder mijn begeleiding leer je verschillende penseelstreken, het juiste gebruik van penselen en essentiële schildertechnieken. Ontwikkel je eigen stijl en expressie.

Mengen als een professional

Duik dieper in het mengen van kleuren en ontdek hoe subtiele nuances het verschil kunnen maken in jullie kunstwerk.

Ontspannen Samenzijn

Geniet van een ontspannen sfeer in ons sfeervolle atelier. Laat je inspireren door kunst en creëer in een omgeving die de creativiteit stimuleert.

Galerij