Over mij

Mijn naam is Ilona de Koning, creatief coach en kunstenaar van beroep. Creativiteit zit in mijn bloed, het geeft me rust en ontspanning en is de rode draad in mijn leven.
 
Zo heb ik een opleiding in reclametekenen gevolgd, heb ik gewerkt als grafisch vormgever, stylist en visual merchandiser en ben ik illustrator. Daarnaast geef ik diverse teken- en schilderlessen, zowel aan particulieren (individueel en in gezelschap) als aan bedrijven.

Mijn Missie

Ik heb bewust gekozen voor een huiselijke sfeer in mijn atelier. Niet alleen omdat die sfeer mij het beste past, ook omdat ik je graag op je gemak stel. Want hoe meer jij je op je gemak voelt, hoe meer je van jezelf kan laten zien. Want ik weet inmiddels dat in elk persoon stiekem een kunstenaar schuilt.
 
Vanuit mijn atelier (Prinsenbeek, bij Breda) geef ik ook les en workshops op locatie. Dat kan een ruimte zijn of een bijzondere plek. Buiten of binnen… mij is niets te gek! Waar we ook zijn, ik zorg hoe dan ook altijd voor een ‘doe-alsof-je-thuis-bent-sfeer’.

Creatieve Achtergrond

Opleiding

Reclametekenen Antwerpen – ambachtelijk leren tekenen en schilderen

Cursussen

aquarelleren, portretten, Pop-Art, illustreren, perspectief tekenen, digitaal vormgeven

Ervaring

Coach teken- en schilderles sinds januari 2015

5/5

Wat vinden cursisten?

"Ik volg tekenles bij Artzinnig op vrijdagmiddag. Zo leuk om weer te tekenen en schilderen!"
Rozelijn
"Mooi atelier en top begeleiding".
Marloes
“Prachtige professionele website en mooie locatie voor je workshops."
Lotte

Contact

Atelier Artzinnig
Vianendreef 93C
Prinsenbeek (Breda)

06 20 20 29 51 

info@artzinnig.nl