Over mij

Mijn naam is Ilona de Koning, creatief coach en kunstenaar van beroep.
Creativiteit zit in mijn bloed, het geeft me rust en ontspanning en is de rode draad in mijn leven. Zo heb ik een opleiding in reclametekenen gevolgd, heb ik gewerkt als grafisch vormgever, stylist en visual merchandiser en ben ik illustrator. Daarnaast geef ik diverse teken- en schilderlessen, zowel aan particulieren (individueel en in gezelschap) als aan bedrijven.
Ilona kleur hand
Huiselijke sfeer

Mijn missie

Ik heb bewust gekozen voor een huiselijke sfeer in mijn atelier. Niet alleen omdat die sfeer mij het beste past, ook omdat ik je graag op je gemak stel. Want hoe meer jij je op je gemak voelt, hoe meer je van jezelf kan laten zien. Want ik weet inmiddels dat in elk persoon stiekem een kunstenaar schuilt.
 
Vanuit mijn atelier (Prinsenbeek, bij Breda) geef ik ook les en workshops op locatie. Dat kan een ruimte zijn of een bijzondere plek. Buiten of binnen… mij is niets te gek! Waar we ook zijn, ik zorg hoe dan ook altijd voor een ‘doe-alsof-je-thuis-bent-sfeer’.

Creatieve achtergrond

Opleiding

Reclametekenen Antwerpen - ambachtelijk leren tekenen en schilderen.

Cursussen

Aquarelleren, portretten, Pop-Art, illustreren, perspectief tekenen, digitaal vormgeven.

Ervaring

Coach teken- en schilderles sinds januari 2015.

Reviews

Wat vinden cursisten?​

"Ik volg tekenles bij Artzinnig op vrijdagmiddag. Zo leuk om weer te tekenen en schilderen!"
Rozelijn
Tekenles
"Mooi atelier en top begeleiding".
Marloes
Locatie
Nogmaals dank voor de zeer geslaagde eerste schilderworkshop bij jou. Alle leden hebben het als zeer leerzaam, gezellig en gastvrij ervaren. En zo zie je dat er veel gelachen is tussen de uiterste concentratie door.
Gonnie
Schilderworkshop
“Prachtige professionele website en mooie locatie voor je workshops."
Lotte
Workshop