EAT PAINT & RELAX

12.05.2024 – 17.05.2024

19.05.2024 – 24.05.2024

Een week vol creativiteit en verwennerij

Heb je altijd al willen schilderen te midden van adembenemende landschappen en onder
de stralende Spaanse zon? Zoek niet verder, want wij hebben dé perfecte schilder(vakantie) voor jou!

Naast het schilderen wordt er uiteraard ook tijd vrijgemaakt om te ontspannen met een drankje aan het zwembad of een bezoek te brengen aan het nabij gelegen Javea of Altea. Onder het genot van heerlijk eten en lekkere wijnen kun je samen nieuwe inspiratie opdoen, leren van elkaar of gewoon gezellig kletsen.

Als vanzelf ga je (nog) beter schilderen en Ilona de Koning van Artzinnig zal je bijstaan met praktische tips en inspirerende lessen.

Inspiratie onder de zon in Villa Joan, Calpe (Spanje)

Villa Joan is omringd door een prachtig groen landschap met uitzicht op de bergen en heeft een eigen zwembad en een heerlijke tuin met bomen. Op tien minuten rijden van het mooie zandstrand van Calpe. Het schilderen vindt o.a. plaats in de tuin bij de Villa, in het zonnetje of onder een ruime overkapping, maar ook in de nabije omgeving, heerlijk in de natuur of in een schilderrijk stadje vlakbij. 

Deze schilderweek is niet alleen een kans om je artistieke kant te verkennen, maar ook om jezelf mentaal en fysiek te verwennen. Laat de dagelijkse beslommeringen achter je en dompel jezelf onder in een wereld van creativiteit, ontspanning en heerlijk eten.

Over ons

Wij zijn Ilona, Marloes en Jet en kunnen niet wachten om er samen met jou een fantastische week van te maken.

Wij hebben onze passie voor kunst maken, heerlijk koken en gezelligheid gebundeld.

Schilderen voor beginners

Er gaat niets boven een goede basis. Dat is dan ook het eerste waar we aan gaan werken. Dat doen we aan de hand van (individuele of gezamenlijke) opdrachten die steeds meer specifiek worden. Op deze manier ontdekken we samen welke manier van tekenen en schilderen het best bij je past. Aan het einde van de week beheers je een aantal technieken en weet je welke stijl je verder wilt ontwikkelen.

Schilderen voor gevorderden

Je basis staat, tijd voor verdieping of verbreding. Als ‘ervaren’ tekenaar of schilder kun je kiezen om deel te nemen aan een opdracht of om met je eigen idee en techniek aan de slag te gaan. Wij helpen je graag bij het maken van deze keuze. Sterker nog... als je er voor open staat, zullen wij je vooral prikkelen om nieuwe paden te bewandelen. Uiteraard laten we je tijdens de week niet los, wij begeleiden je daar intensief bij.

Culinair genot

Naast het schilderen zorgt onze eigen chef kok Jet ook dat je smaakpapillen verwend worden. Geniet van haar heerlijke gerechten met verse lokale ingrediënten en met veel passie bereid. Wat is er nu beter dan je creatieve sessie te combineren met ontspanning aan het zwembad? Neem een verfrissende duik, geniet van de zon en geef je geest de ruimte om te dromen.

Materialen

Alle benodigde materialen zijn aanwezig en inbegrepen in de prijs. Aan de hand van de opdrachten en thema’s (landschap, portret, stilleven, abstract) wordt er gewerkt met allerlei materialen en technieken: aquarel, acryl, pastel, houtskool en pen en inkt.

Creativiteit, ontspanning en heerlijk eten

Hoe ziet een EAT PAINT & RELAX dag eruit?

Prijzen

Optie 1

€ 1.195,00 p/p

Optie 2

€ 1.295,00 p/p

Optie 3

€ 1.495,00 p/p

Inclusief

Niet in de prijs inbegrepen

*Bij onvoldoende deelnemers kan de reis helaas niet doorgaan.
Wij zullen u daar uiterlijk 1 december 2023 persoonlijk over informeren.

Tot snel in Spanje!

Ga je mee? Super leuk! Meld je dan snel aan via het contactformulier. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Heb je nog vragen? Vul dan ook het formulier in en we bellen of mailen je.