Schilderworkshop

Schilderworkshop

Samen kunst maken

Ben je op zoek naar een origineel uitje of naar een invulling om samen met vrienden of vriendinnen iets gezelligs te doen? Dan is deze schilderworkshop echt iets voor jou! En het leuke is… de workshop is zo ingericht dat iedereen – of je nu wel of geen ervaring hebt met verf, kwasten en een wit doek – met iets moois en persoonlijks naar huis gaat. Daarnaast, als je op zoek bent naar een complete dag uit, overweeg dan eens onze bedrijfsuitjes voor een onvergetelijke ervaring met je collega’s.

Workshop

In deze 2,5 uur durende schilderworkshop maak je kennis met het schilderen. Het thema en het doel van de workshop bepaal je zelf. Uiteraard denk ik graag met je mee en inspireer ik je daarbij. Je werkt samen aan een schilderij of meerdere doeken of je kiest ervoor om iedereen een eigen werk te laten maken.

Je zult versteld staan van je eigen creativiteit of die van de groep. Voor een gezellige sfeer zorg ik… kopje koffie/thee, iets lekkers en een muziekje op de achtergrond. Speciale wensen? Maak ze vooral kenbaar en ik ga ermee aan de slag. Alle facetten komen voorbij; van verschillende schildertechnieken tot kleuren mengen en het maken van een compositie.

Wat ga je ervaren tijdens deze workshop?

Een fantastische beleving

Aan de slag met penseel en acrylverf

Kleuren mengen en het aanleren van verschillende schildertechnieken

Een mooi kunstwerk maken

Contact

Atelier Artzinnig
Vianendreef 93C
Prinsenbeek (Breda)

06 20 20 29 51 

info@artzinnig.nl