Artzinnig in opdracht

Speciaal voor jou, maak ik ook graag een creatie die een verhaal vertelt

Speciaal voor jou, maak ik ook graag een creatie die een
verhaal vertelt in de kleur en vorm die bij jou en je huis passen.
Kunstwerken die op een prettige manier de aandacht trekken
en verbinding maken in je interieur.

Wil jij iets anders aan je muur? Hou je van Mixed-Media kunst
met een persoonlijke touch? Wil je een portret op een Artzinnige manier
vast laten leggen op het doek? Dat kan! Ik maak graag met jou een betaalbaar en uniek kunstwerk. Dat is al mogelijk vanaf € 50,00.

Laat je je graag verrassen of heb je wensen qua stijl,
compositie en kleurgebruik? Vertel het me, samen komen we
tot een exclusief resultaat.

Heb je nog vragen of wil je graag meer weten, neem contact op!

5/5

Wat vinden cursisten?

“Wat hebben we met ons team genoten van de schilderworkshop ‘Smakelijk Schilderen’. Niet alleen leuk omdat we echt samen moesten werken aan één opdracht, we hebben nu ook een blijvende en waardevolle herinnering in ons kantoor hangen".
Liza
"Ik volg tekenles bij Artzinnig op vrijdagmiddag. Zo leuk om weer te tekenen en schilderen!"​
Rozelijn
“Tijdens mijn vrijgezellendag werd ik verrast met de schilderworkshop. Van iedere vriendin heb ik nu een persoonlijk schilderijtje die de band ik die met ze heb symboliseert. De sfeer was gezellig met een hapje en de wijntjes vloeiden rijkelijk…”​
Monica